log ind
Søndag - 26 Marts, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Chokoladetrøfler
• 2 dl piskefløde
• 400 g mørk revet chokolade
• 70 g smør i små tern
• 2 spsk cointreau
• cacao

Hæld fløden i en lille gryde og bring den i kog. Tag den fra varmen og rør chokoladen i til den er helt smeltet. Tilsæt smør og rør til det er smeltet. Rør cointreau i. Hæld massen i en skål, tildæk og sæt i køleskab adskillige timer eller natten over til den er fast nok til at rulle.
Rul hurtigt spiseskefulde af massen til kugler og sæt dem i køeskab til de er faste. Rul kuglerne i kakao og ryst det overskydende af og læg dem tilbage i køleskab. Serveres ved stuetemperatur.