log ind
Fredag - 3 Februar, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Ingredienser:
  • 1 L Cheasy Yoghurt Vanilie
  • 200 g jordbær (eller andre bær)
  • Flormelis
  • Vanilie
  • Evt. fløde


  • Bærene hakkes eller blendes og smages til med flormelis og vanilie efter behag.
    Bærene blandes herefter i yoghurten.
    Efter frysning vil konsistensen være som sorbet, men kan justeres med piskefløde for at gøre den mere cremet.
    Under frysning omrøres ismassen regelmæssigt indtil isen er næsten færdig for at undgå at massen krystaliserer.
    Jordbær kan erstattes med hindbær, brombær e.l. eller evt. med 50 g. marcipan og 100 g. hakket/revet chokolade.