log ind
Fredag - 3 Februar, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Mokka-is med chokoladestykker
(lidt over en liter færdig is)

100 g sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
½ l piskefløde
4 tsk. Nescafé opløst i 6 cl sødmælk
25 g revet mørk chokolade

Pisk sukker og æggeblommer lyst og luftigt.
Pisk fløden til skum.
Bland æggemasse og flødeskum.
Vend Nescaféen og den revet chokolade ned i ismassen
Hæld ismassen i en form og stil den i fryseren i mindst 5 timer.