log ind
Fredag - 3 Februar, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Muffins med chokolade og nødder
250 g mørk chokolade
180 g smør
6 æg
275 g sukker
75 g mel
nødder efter ønske – f.eks. peacan- og hasselnød
marcipan efter ønske - kan anbefales!!

Halvdelen af chokoladen smeltes over vandbad.
Æg og sukker piskes helt hvidt.
Smør smeltes og vendes i de piskede æg.
Den anden halvdel af chokoladen hakkes.
(nødder hakkes lidt, marcipan skæres i små stykker)
Det hele vendes sammen.
Husk at smører formen.

150 grader 20 - 30 min. dvs. små portionsforme 20 min. og en stor kage 30 min.