log ind
Fredag - 3 Februar, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
(10-12 personer)

Bunde:
250 g marcipan
3 dl. Æggehvide
250 g sukker

Rør marcipan med ca. ½ dl æggehvide.
Pisk resten af hviderne meget stive med sukkeret.
Vend marcipan og marengs sammen.
Bag to store eller 4 mindre bunde ved at smøre dejen ud på bagepapir.
Bages ved 200 grader i 25-30 minutter – hold øje med dem – de skal være lysebrune.
Lad bundene køle af.

Creme:
½ l piskefløde
1 glas kastanjecreme, sød (ca. 2½ dl)

Pisk fløden og vend (efter smag) kastanjecremen i.

Saml kagen og sæt den i fryseren – eventuelt på det fad, den skal serveres på.

Tag den ud ca. 15 min. før servering.