log ind
Tirsdag - 6 Juni, 2023   menu:
 
menu
Chokoladetrøfler
Fedtfattig jordbær is med yoghurt
Hvid chokoladeis (1,8 liter)
Mokka-is med chokoladestykker
Baileys-is
Pærer i Rødvin
Muffins med chokolade og nødder
Mazarin kage
Fragilité med marcipan og kastanjecreme
Skildpadde-is
Kokosis med lime
Chokoladekage ”fugtig”
 
Skildpadde-is
(lidt over en liter færdig is)

100 g sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
½ l piskefløde
6-8 store skildpadder

Pisk sukker og æggeblommer lyst og luftigt.
Pisk fløden til skum.
Bland æggemasse og flødeskum.
Hak skildpadderne og vend dem i.
Det er vigtigt at skildpadderne bliver blandet godt rundt i is-massen så der ikke bliver store klumper chokolade i isen.
Hæld ismassen i en form og stil den i fryseren i mindst 5 timer.

Smager rigtig godt - lidt a'' la råcreme med chokoladestykker....